Gluteenilla tarkoitetaan vehnän, rukiin ja ohran proteiineja, jotka aiheuttavat keliaakikolle tulehdusreaktion. Leivontateknologiassa gluteenilla tarkoitetaan vehnän proteiinista muodostuvaa sitkeää verkkoa, sitkoa,
Lue lisääMahtavia uutisia! Antioksidanttiklinikka avaa ovensa Tampereella marraskuussa ja lääkärimme Pyry Suonsivu aloittaa vastaanotot siellä. Vapaita aikoja voi tiedustella keskitetyn ajanvarauksemme kautta
Lue lisääLääkärit toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina. Toivomme lääkäreiltä vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaanottotoiminnasta joko yksityisen tai julkisen sektorin puolelta. Lääkärikeskuksessamme toimivilla
Lue lisääLääkäri Olli Sovijärvi lopettaa toistaiseksi vastaanottonsa Antioksidanttiklinikalla huhtikuun 2018 loppuun mennessä. Ollin asiakkaat voivat olla yhteydessä ajanvaraukseemme ma-to klo 9-13 välisenä
Lue lisääRuokavalio vaikuttaa aina ihmisen olotilaan, vahvistaen tai heikentäen. Kaikissa kehon ja mielen ongelmissa ruoalla on merkitystä paranemisessa. Homeesta tai muista
Lue lisääAsiat eivät ole ” joko tai” vaan ”sekä että”, totesi aikoinaan Antioksidanttiklinikan pitkäaikainen lääkäri. Klinikan perustaja Kaarlo Jaakkola ja muut
Lue lisääMaailma on täynnä mikrobeja, niitä on ihmisessä, eläimissä, kasveissa, ilmassa, maaperässä, vedessä, kaikkialla ympäristössä. Mikrobiomi tarkoittaa tietyn elinympäristön mikrobeja sekä
Lue lisääValo on ihmisen perustarve, ja sen vähetessä tarvitaan selviytymiskeinoja. Tosin tässäkin asiassa olemme erilaisia. Hämärät päivät ja pimeät illat, kynttilät
Lue lisääNettiajanvaraus on käytössä jo hoidossa oleville potilaille. Nettiajanvaraukseen pääset siirtymään tästä.
Siirry varaamaan