Lääkärit

Lääkärimme ovat Antioksidanttiklinikalla valmiina auttamaan sinua kokonaisvaltaisesti sairauksien hoidoissa. Valitse hoitava lääkäri hänen erikoisosaamisalueensa mukaan. Kaikki lääkärimme ovat eurooppalaisen Espenin jäseniä.

Ravitsemusneuvonnassa sinua palvelevat ravintoterapeuttimme.

Erkki Antila

Yleislääkäri, LL, FT

Erkki Antila on toiminut vuosikausia työterveyslääkärinä ja hän on perehtynyt 80-luvun lopulta asti ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen lääketieteeseen osana perinteistä lääketiedettä. Hän on julkaissut alalta lehtikirjoitusten lisäksi useita katsausartikkeleita ja toistakymmentä tieteellistä tutkimusta.

Lue lisää ja varaa aika

Pirjo Lindfors

Anestesiaerikoislääkäri, LT

Tutkii ravitsemusta ja elintapoja sekä elämäntapahtumia ja niiden yhteyttä kipuun, uupumukseen ja masennukseen. Pirjo Lindfors on toiminut anestesia- ja kipulääkärinä 16 vuotta pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää ja varaa aika

Anna-Kaisa Piiroinen

Yleislääkäri, LL

Anna-Kaisa Piiroinen hoitaa potilaitaan kokonaisvaltaisesti koululääketieteen keinoilla ja ravitsemushoidoilla. Kokonaisvaltaisen lääketieteen (osana koululääketiedettä) kannalta katsottuna, elimistössämme kaikki tekijät vaikuttavat toisiinsa.

Lue lisää ja varaa aika

Tiina Keldrima

Psykiatrian erikoislääkäri, LL

Tiina Keldrimaa kiinnostavat erityisesti ihmisten mikroravintoaineiden puutokset ja niiden vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Oikea ruokavalio ja elintavat sekä mahdollisten puutosten korjaaminen ovat ensiaskelia kohti parempaa terveyttä. Varsinkin lääkehoidon aikana ravitsemuksesta huolehtiminen on tärkeää. Hippokrateen mukaan ”Ihminen on mitä hän syö” ja Tiina seuraa samanlaista ajatustapaa.

Lue lisää ja varaa aika

Kari Raij

Yleislääkäri, LKT

Mm. vatsasairaudet, Helicobakteeri-infektio, Borrelioosi, Erlichia, maitoproteiiniallergiaan kytkeytyvät autoimmuunitaudit kuten kilpirauhasen vajaatoiminta, laskimoveritulppa, vitiligo, Sjögrenin syndrooma, krooninen väsymysoireyhtymä ovat Kari Raijin erikoisosaamisalueita.

Lue lisää ja varaa aika

Pyry Suonsivu

Yleislääkäri, LL

Pyry Suonsivun painopiste on perinteisen hoitojen lisäksi vajaaravitsemusriskin kartoittaminen, mikroravinteiden puutostilojen analysointi laboratoriokokein sekä vajaaravitsemustekijöiden korjaustoimenpiteiden ohjaus.

Lue lisää ja varaa aika

Tamara Tuuminen

Mikrobiologian erikoislääkäri, LKT, Dosentti

Lääkäri Tamara Tuumisen erikoisosaamista on mm. ympäristösairaiden hoitaminen, joiden sairaus voi johtua muun muassa home- ja kosteusongelmista. Monien ympäristösairauksien sivuoireina ovat eriasteiset liitännäissairaudet kuten tulehdussairaudet. Tamara Tuuminen hoitaa myös krooniset infektiosairaudet ja ihosairauksista kärsiviä potilaita ravitsemuskartoituksilla ja hoidoilla.

Lue lisää ja varaa aika

Tuula Virrankari

Työterveyshuollon erikoislääkäri, LL

Lääkäri Tuula Virrankari hyödyntää tutkimustuloksia antioksidanttien ja ravintotekijöiden osuudesta elimistön kokonaisvaltaiseen terveyteen. Virrankarin vastaanotolla etsitään parhaat menetelmät parantaa ja ennaltaehkäistä mm. masennusta ja stressiä ravitsemushoidoilla lääkehoidon lisäksi.

Lue lisää ja varaa aika

Paula Salo

Yleislääketieteen erikoislääkäri, LL

Paula Salo hoitaa ihmisen hyvinvointia laaja-alaisesti. Hän korostaa ravitsemustilan arvioinnin tärkeyttä ja ravitsemushoitoja sairauksia ennaltaehkäisevänä, oireita lievittävänä ja terveyttä edistävänä hoitomuotona osana lääketieteellistä hoitoa, varsinkin pitkäaikaissairaiden osalta.

Lue lisää ja varaa aika

Margit Peura

Yleislääkäri, LL

Margit Peura on kerännyt lääkärinä kokemusta monelta eri erikoisalalta. Erityiskiinnostuksen kohteena hänellä on ihmisen kokonaisvaltainen hoito, jota hän on myös opiskellut. Tärkeää on potilaan hyvinvoinnin saavuttaminen ja sairauksien hoito muun muassa ravitsemuksen sekä mikroravinteiden puutostilojen korjaamisen kautta.

Lue lisää ja varaa aika

Päivi Broas

Työterveyshuollon erikoislääkäri, LL

Päivi Broas on kiinnostunut ravitsemuksen, elämäntapojen ja psyykkisen voinnin vaikutuksesta terveyteen. Hän uskoo, että ihmisessä on sairastuttuaan myös voimaa parantua. Sairauksia hoidettaessa pitäisi aina oireiden hoidon rinnalla miettiä niitä syitä, jotka ovat johtaneet sairastumiseen. Erityiskiinnostuksen kohteena hänellä ovat niveloireet, migreeni, suolisto ja työuupumus.

Lue lisää ja varaa aika

Ohjeita klinikalle saapuvalle

On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle.

Ohjeet ja lomakkeet

Liity postituslistallemme

Tilaa uutiskirjeemme!

Liity Antioksidanttiklinikan postituslistalle ja tiedät missä mennään.

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedotteet sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.