Ravintoterapeutit

Ravitsemusneuvonnassa saatte yksilöllistä tukea ravitsemusasioissa terveytenne ylläpitämiseksi ja/tai terveysongelmien ratkaisemiseksi. Saatte hoitonne tueksi juuri teille laaditun räätälöidyn ruokavalion. Ravitsemusterapeutin tai ravintovalmentajan vastanotto ei ole Kelan korvauksen piirissä.

Antioksidanttiklinikalla sinua palvelevat myös lääkärimme.

Marja Ruuti

laillistettu ravitsemusterapeutti

Marja Ruuti on terveydenhuollon laillistettu ravitsemusterapeutti ja on lisäksi perehtynyt luonnonmukaisiin ravitsemushoitoihin. Ruuti hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti ja pyrkii ratkaisemaan potilaiden terveysongelmat ravinnon ja elämäntapojen avulla.

Lue lisää ja varaa aika

Tanja Hakala

Terveydenhoitaja YAMK, Kliininen asiantuntija

Tanja Hakala auttaa löytämään puhtaasta ruokavaliosta hyvinvoinnin ja avun terveysongelmiisi. Jokaiselle valmennettavalle räätälöidään yksilöllinen ruokavalio, sillä perimämme, mieltymyksemme, sairautemme ja ympäristömme vaikuttavat siihen, mikä ruoka sopii juuri sinulle.

Lue lisää ja varaa aika

Sandra Porthan

Laillistettu ravitsemusterapeutti

Sandra Porthanin lähestymistapa ihmisten terveyden tasapainottamiseen on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Hän auttaa asiakasta purkamaan vääristyneitä käsityksiä terveyden suhteen ja tarjoaa tilalle tasapainoisempia strategioita ja malleja, joita soveltaa jokapäiväisessä elämässä.

Lue lisää ja varaa aika

Ohjeita klinikalle saapuvalle

On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle.

Ohjeet ja lomakkeet

Liity postituslistallemme

Tilaa uutiskirjeemme!

Liity Antioksidanttiklinikan postituslistalle ja tiedät missä mennään.

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedotteet sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.