Ravintoterapeutit

Ravitsemusneuvonnassa saatte yksilöllistä tukea ravitsemusasioissa terveytenne ylläpitämiseksi ja/tai terveysongelmien ratkaisemiseksi. Saatte hoitonne tueksi juuri teille laaditun räätälöidyn ruokavalion. Ravitsemusterapeutin tai ravintovalmentajan vastanotto ei ole Kelan korvauksen piirissä.

Antioksidanttiklinikalla sinua palvelevat myös lääkärimme.

Marja Ruuti

laillistettu ravitsemusterapeutti

Marja Ruuti on virallisen terveydenhuollon laillistettu ravitsemusterapeutti ja lisäksi opiskellut luonnonmukaista terveydenhoitoa ja funktionaalista lääketiedettä. Ruuti on erikoistunut terveysongelmien ratkaisemiseen elämäntapojen ja ravinnon avulla.

Lue lisää ja varaa aika

Tanja Hakala

FLT Ravintovalmentaja™ / Terveydenhoitaja YAMK

Tanja Hakala auttaa löytämään puhtaasta ruokavaliosta hyvinvoinnin ja avun terveysongelmiisi. Jokaiselle valmennettavalle räätälöidään yksilöllinen ruokavalio, sillä perimämme, mieltymyksemme, sairautemme ja ympäristömme vaikuttavat siihen, mikä ruoka sopii juuri sinulle.

Lue lisää ja varaa aika

Sandra Porthan

Laillistettu ravitsemusterapeutti

Sandra Porthanin lähestymistapa ihmisten terveyden tasapainottamiseen on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Hän auttaa asiakasta purkamaan vääristyneitä käsityksiä terveyden suhteen ja tarjoaa tilalle tasapainoisempia strategioita ja malleja, joita soveltaa jokapäiväisessä elämässä.

Lue lisää ja varaa aika

Ohjeita klinikalle saapuvalle

On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle.

Ohjeet ja lomakkeet

Liity postituslistallemme

Tilaa uutiskirjeemme!

Liity Antioksidanttiklinikan postituslistalle ja tiedät missä mennään.

Tilaa uutiskirjeemme ja tiedotteet sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.