Kaarlo Jaakkola

Kaarlo-Jaakkola

kirurgian erikoislääkäri
vastaanotto Helsingin, Oulun ja Kristiinankaupungin klinikoilla
kielitaito: suomi, ruotsi

  • Lääket. lis. Turun Yliopisto 1965
  • Kirurgian erikoislääkäri Turun Yliopisto 1970

Kaarlo Jaakkola toimi Selkämeren aluesairaalan kirurgisen osaston ylilääkärinä vuosina 1969- 1983 Etelä-Pohjanmaalla, josta osan ajasta myös sairaalan johtavana lääkärinä. Sen jälkeen hän on toiminut päätoimisesti yksityislääkärinä Antioksidanttiklinikoilla. Työn painopiste on ollut vitamiini- ja hivenainetutkimuksissa sekä -hoidoissa.

Kaarlo Jaakkola kiinnostui rappeutumissairauksiin liittyvistä ravitsemusongelmista jo 1970-luvun puolivälissä tutustuttuaan syövän immunoterapiaan ja tukihoitoon erilaisilla ravintotekijöillä. Kirurgin työssä hän melko pian havaitsi, että näillä menetelmillä voitiin hämmästyttävän paljon edistää leikkauspotilaan toipumista ja yleensä rappeutumissairauksien perinteisiä hoitoja.
Hoitomenetelmien tueksi tohtori Jaakkola on ollut kehittämässä ravitsemustilaa selvittäviä tutkimusmenetelmiä yhdessä Helsingin yliopiston tutkijoiden ja Mineraalilaboratorio Milan kanssa.

Hän on hoitanut kymmeniä tuhansia potilaita yli 35 vuoden aikana soveltaen antioksidanttihoitoa perinteisten lääketieteellisten hoitojen rinnalla ja tukena. Hän on saavuttanut hyviä tuloksia hoitaessaan rappeutumissairauksia kuten sydänverisuonisairauksia, allergioita, reumaa, neurologisia sairauksia ja syöpätauteja. Tohtori Jaakkola ottaa vastaan potilaita antioksidanttiklinikoilla Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kristiinankaupungissa.

Kaarlo Jaakkola on kliinisen antioksidanttihoidon uranuurtaja koko maailmassa. Hän luonnehtii pienoisravintotekijöillä hoitamista shakkipeliksi, jota vain kokemuksen karttuessa oppii pelaamaan menestyksellisesti.

Kaarlo Jaakkola on julkaissut vitamiini- ja hivenainetutkimuksiin sekä -hoitoihin liittyviä tutkimuksia. Lisäksi häneltä ovat ilmestyneet seuraavat kirjat.