Yrityksestä

laakarit

Antioksidanttiklinikoiden toiminta käynnistyi vuonna 1974, jolloin Kristiinan Lääkärikeskus Oy perustettiin. Lääkärikeskus oli silloin Suomessa ainoa lääkärikeskus, joka perinteisen lääketieteen lisäksi hoiti potilaita ravitsemushoidoilla. Jo yli 40 vuotta sitten alkanut toimintamme on vuosien varrelle laajentunut ja tänään Antioksidanttiklinikat toimivat kolmella paikkakunnalla. Helsingin klinikka on klinikoista suurin ja siellä pitää vastaanottoa kahdeksan lääkäriä.

Ravitsemushoito on yksi lääketieteen osa-alueista. Potilaan hoito perustuu mm. lääketieteellisiin laboratoriomittauksiin. Perinteisten laboratoriomittauksien lisäksi ravitsemushoidossa mitataan vitamiinit, hivenaineet, rasvahapot ja muita ravintotekijöitä, joilla on ihmisen soluja suojaava vaikutus. Ravitsemushoito porrastetaan sairauden vakavuuden mukaan. Ravitsemushoidoissa annetaan ruoka- ja lisäravinteiden- sekä elintapasuosituksia.

Ravitsemushoito käytetään siis yhdessä muiden lääketieteellisten hoitojen kanssa. Mikäli asiakas saa hoitoa myös muissa terveysalan hoitopaikoissa niin on tärkeää, että kaikki potilaan hoitoon osallistuvat lääkärit ja hoitajat eri hoitolaitoksissa ovat tietoisia käytetyistä ravitsemushoitomuodoista.
Suomen lääkärikeskusten yhdistys ry:n jäsen.