Nettiajanvarauksen ohjeet

Aikoja voivat varata nettiajanvarauksesta vain Antioksidanttiklinikalla hoitosuhteessa olevat potilaat omalle lääkärilleen.

Valitse ensin paikkakunta (Oulu tai Helsinki) ja sitten lääkäri, jonka jälkeen voit valita itsellesi sopivan ajan.
Kun olet varannut haluamasi ajan voit tulostaa varausvahvistuksen ja saat vielä sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta. Halutessasi voit saada tekstiviestimuistutuksen.

Seuraavilla lääkäreillä ei ole käytössä nettiajanvarausta: Seuraavilla lääkäreillä ei ole käytössä nettiajanvarausta: Erkki Antila, Kaarlo Jaakkola, Päivi Mäkeläinen, Olli Sovijärvi, Anna-Kaisa Piiroinen, Pirjo Lindfors ja Kari Raij. Lisäksi osalle lääkäreistä vain osa ajoista on varattavissa netistä.

Nettiajanvaraukseen pääset klikkaamaalla tästä

 

Labotaroriokokeet

Laboratorioon ei voi varata aikaa.

Monet laboratoriokokeet vaativat 12 tunnin paaston, jonka aikana voi juoda 1-2 lasillista vettä ja ottaa välttämättömät lääkkeet, ei kuitenkaan vitamiini- tai hivenainevalmisteita. Ravitsemustasapainon mittaukset ovat erikoisosaamistamme, eikä useimpia kokeita ole mahdollista ottaa muualla. Laajojen vitamiini- ja hivenainekokeiden kustannuksen ovat noin 500–1100 eur. Lisäksi voi olla tarpeen ottaa muita kokeita.

Mikäli olette aikaisemmin saaneet lähetteen laboratorioon ja olette tulossa kuunteleman vastauksia vastaanotolle, niin laboratoriossa tulisi käydä vähintään kolme viikkoa ennen lääkärin vastaanottoaikaa.
Helsingin laboratoriomme palvelee arkisin klo 8-14, arkipyhien ja loma-aikojen poikkeavat aukioloajat näkyvät kotisivuillamme. Lisäksi sivuilta näkee Oulun vastaanottopäivät, jolloin myös Oulun laboratorio palvelee.

http://www.antioksidantti.fi/fi/

Eikö sopivaa aikaa löytynyt?

Ota yhteyttä puhelimitse tai s-postilla:

  • Keskitetty ajanvaraus ma–to 9–13: 09-6226 4545
  • Helsinki: 09-6226 450 helsinki@antioksidantti.fi
  • Oulu: 08-378 014 oulu@antioksidantti.fi

Haluatko tarkistaa varauksesi tiedot?

Voit tarkastella tulevia varauksiasi sähköisessä ajanvarauspalvelussamme Omat varaukset-osiossa. Tarvitset varaustesi tarkistamiseen ja muokkaamiseen salasanan, jonka voit tilata ja sen jälkeen vaihtaa itselle sopivaksi salasanaksi. Salasana tulee puhelimeen tekstiviestinä. Salasana on käytössä jatkossakin, mutta voi myös tilata uuden tarvittaessa.

Esteen sattuessa

Peruuta aikasi viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Ajan voit perua sähköisen nettiajanvarauksemme Omat varaukset-kohdasta (myös puhelimitse varatun ajan). Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta varauksesta veloitamme normaalin vastaanottomaksun.

MUISTA OTTAA MUKAAN VASTAANOTOLLE

KELA-kortti sekä tarpeelliset sairaskertomukset, tutkimustulokset ja reseptit