Ohjeita vastaanotolle saapuvalle

Olethan muistanut täyttää vaadittavat lomakkeet ennen Antioksidanttiklinikalle saapumista? Entä tiedäthän, kuinka näytteenottoon tulee valmistautua? On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Ohjeet vastaanotolle saapumiseen sekä etävastaanottoa varten löydät tältä sivulta. Huomioithan, että mm. lääkäreillä Pirjo Lindfors, Sandra Porthan ja Päivi Suonsivu-Miettinen on erilliset lomakkeet ja olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle.

Kun saavut vastaanotolle

Suosittelemme varaamaan riittävästi aikaa ensimmäiselle käynnille. Lääkäreillä ja ravitsemusasiantuntijoilla on pitkät vastaanottoajat ja halutessanne laboratoriossa asiointi on mahdollista hoitaa samalla käynnillä. Otattehan mukaan ajankohtaiset sairaskertomukset, laboratoriotulokset ja lausunnot.

Täytättehän etukäteen esitietolomakkeet, jotka löytyvät sinua hoitavan lääkärin sivuilta. Voitte täyttää esitietolomakkeet myös ennen vastaanottoa toimipisteissämme.

Klinikkamme pyrkii hajusteettomuuteen ja toivomme että saapuisitte klinikalle hajusteettomana. Klinikallamme on käytössä hajusteettomat pesuaineet ja käsidesit sekä ilmanpuhdistimet puhtaan sisäilman mahdollistamiseksi.

Näin valmistaudut laboratoriokokeisiin

Useimpia kokeita varten tulee olla syömättä ja juomatta 12 tuntia. Voit juoda 1-2 lasillista vettä tuona aikana ja ottaa tavanomaiset lääkkeet ennen laboratorioon tuloa. Huom! Kilpirauhaskokeisiin tullessa ei aamun kilpirauhaslääkettä.

Vitamiini- tai hivenainevalmisteita tulisi olla ottamatta 12 tuntia ennen näytteenottoa.

  • Pienet lapset tai esim. diabeetikot voivat tarvittaessa syödä esim. hedelmää ennen näytteenottoa, jotta vältytään pahoinvoinnilta.
  • Laboratorioon tullessa ennen näytteenottoa olisi hyvä istua 10-15 minuuttia verenkierron tasaamiseksi.
  • Mukaan voi tarvittaessa ottaa jotain juotavaa ja pientä syötävää, jonka voit nauttia näytteenoton jälkeen.

Tietoa etävastaanotoista

Etävastaanotto tapahtuu etäyhteyden välityksellä ja etävastaanoton hinta on hinnaston mukainen vastaanoton hinta.

Etävastaanottoa varten tulee toimittaa etukäteen esitietolomakkeet ja tarvittaessa muut tiedot, viimeistään etävastaanottoa edeltävänä päivänä. Suosittelemme käyttämään tietosuojasyistä turvapostia. Ensimmäiseen etävastaanottoon valmistautumista varten saat kaikki tarvittavat tiedot ajanvarausta tehdessäsi puhelimitse.

Tietojen toimittaminen turvapostilla

Turvapostilla voi lähettää täytetyt esitietolomakkeet ja muita henkilötunnuksen sisältäviä tietoja, kuten tutkimustuloksia. Esitietolomakkeet tulisi toimittaa hyvissä ajoin, mielellään viimeistään vastaanottoa tai etävastaanottoa edeltävänä päivänä.

Tarkistathan, että turvapostilla lähetetty viesti sisältää henkilötunnuksen. Muista myös vahvistaa lähetetty turvasähköposti.

»Klikkaa tästä lähettääksesi turvapostia Antioksidanttiklinikalle