Arjessa jaksaminen

Elämässä on vaiheita, jolloin jaksaminen on koetuksella. Työpäivät ovat pitkiä, opiskelu vaativaa, lapsiperheen arki vie voimat tai harrastetaan kilpaurheilua. Me autamme sinua jaksamaan paremmin: niin arjessa, työssä, harrastuksissa kuin vapaa-ajalla.

Me autamme sinua jaksamaan arjessa

Arjessa jaksaminen vaatii vahvan ja terveen elimistön sekä hyvinvoivan mielen. Kun kehosi voi hyvin, myös mielesi voi paremmin. Kun voit hyvin, sinulla on energiaa tavoitella unelmiasi ja elää mielekästä elämää. Siksi jokaisen kannattaa panostaa omaan hyvinvointiinsa.

Arjessa jaksaminen helpottuu, kun huolehdit muutamista hyvinvoinnin peruspilareista:

  • Terveellinen ravinto
  • Riittävä uni
  • Säännöllinen liikunta
  • Sosiaaliset kontaktit

Ravitsemuksen ja mikroravinteiden tulee olla hyvällä tasolla, jotta voidaan hyvin kiireen keskellä. Vahva arjen ahertaja tarvitsee oikean ruokavalion ja muun tuen elämänhallintaan voidakseen hyvin.

Antioksidanttiklinikoilla saat kokonaisvaltaista tukea jaksamisesi ja hyvinvointisi tueksi. Lääkärimme ja ravintoterapeuttimme auttavat sinua saavuttamaan optimaalisen terveydentilan ja ruokavalion niin fyysisen kuin henkisen jaksamisen parantamiseen. Mikroravinnetutkimuksella voidaan tutustua tarkemmin kehosi ravintotasapainoon ja näin etsiä syitä ravitsemuksesta, jos arjessa jaksaminen tuntuu haastavalta. Meiltä saat myös palvelut henkisen hyvinvointisi tueksi.

Varaa aika lääkärille tai ravintoterapeutille ja löydä uutta energiaa arkeen!