Miksi meille?

Antioksidanttiklinikalta saat korkealaatuisia terveydenhoitopalveluita silloin, kun tarvitset laadukkainta kokonaisvaltaista hoitoa. Pureudumme klinikalla sairauksien syihin, syntymekanismeihin ja oireidenmukaiseen hoitoon tarkoin laboratoriomittauksin ja ravitsemushoidoin.

Kokonaisvaltainen ravitsemushoito

Jokaisella potilaalla on oikeus hyvään hoitoon. Hyvä hoito on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa otetaan huomioon potilaan yksilölliset biologiset ominaisuudet, terveysongelmat sekä mahdollisten sairauksien syyt ja taustatekijät. Hoitoon kuuluu tarvittaessa lääkehoito ja ravitsemushoito.

Krooniset sairaudet ja hapetusstressi

Suuri osa kroonisista sairauksista johtuu hapetusstressistä ja matala-asteisen tulehduksen aiheuttamista muutoksista kudoksissa. Oikeanlainen ravinto on avainasemassa hapetusstressin ja kroonisten tulehdustilojen ehkäisyssä.

Apua vatsavaivoihin ja suolistosairauksiin

Vatsavaivat ja suolistosairaudet ovat yleisiä, usein kiusallisia ja jopa invalidisoivia. Meiltä saat apua vatsavaivoihin ja suolistosairauksien hoitoon.

Arjessa jaksaminen

Elämässä on vaiheita, jolloin jaksaminen on koetuksella. Työpäivät ovat pitkiä, opiskelu vaativaa, lapsiperheen arki vie voimat tai harrastetaan kilpaurheilua. Me autamme sinua jaksamaan paremmin: niin arjessa, työssä, harrastuksissa kuin vapaa-ajalla.

Vastustuskyvyn parantaminen

Hyvä vastustuskyky antaa suojaa huonoja bakteereita, hiivoja ja viruksia vastaan. Vastustuskykyämme heikentävät muun muassa huono ja yksipuolinen ravinto, suoliston huono kunto ja häiriintynyt bakteerikanta, ympäristömyrkyt sekä ainainen kiire ja stressi.

Työuupumuksen, masennuksen ja stressin hoito

Stressi ja työuupumus ovat nykyään monen arkipäivää, eikä masennuskaan ole harvinaista. Kokonaisvaltaisesta hoidostamme voit saada apua myös henkisen hyvinvoinnin parantamiseen.