Lääkärimme

ammattitaitoiset yleis- ja erikoislääkärit palveluksessasi

Lääkärimme ovat Antioksidanttiklinikalla valmiina auttamaan sinua kokonaisvaltaisesti sairauksien hoidoissa. Valitse hoitava lääkäri hänen erikoisosaamisalueensa mukaan: meiltä löydät niin ammattitaitoiset yleislääkärit kuin erikoislääkärit, jotka tarjoavat monipuolista osaamista ja asiantuntijuutta sekä fyysisen että henkisen hyvinvointisi tueksi.

Lääkäreillämme on laaja-alaista näkemystä terveytesi parantamisesta. Valitsit sitten kenet lääkäreistämme tahansa, voit olla varma, että hyvinvointisi huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Kaikki lääkärimme ovat eurooppalaisen Espenin jäseniä. Ravitsemusneuvonnassa sinua palvelevat ravintoterapeuttimme.

 • Yleislääkäri, LL, FT

  Erkki Antila on perehtynyt 80-luvun lopulta lähtien ravitsemukseen ja antioksidanttihoitoihin, kokonaisvaltaisen lääketieteeseen sekä julkaissut alalta lehtikirjoitusten lisäksi useita katsausartikkeleita ja toistakymmentä tieteellistä tutkimusta.

 • Yleislääkäri, LL

  Anna-Kaisa Piiroisen mukaan koululääketieteen keinot ainoana hoitomuotona eivät aina riitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseen. Kokonaisvaltaisen lääketieteen näkökulmasta katsottuna, elimistössämme kaikki asiat vaikuttavat toisiinsa.

 • Yleislääkäri, LKT

  Mm. vatsasairaudet, Helicobakteeri-infektio, Borrelioosi, Erlichia, maitoproteiiniallergiaan kytkeytyvät autoimmuunitaudit kuten kilpirauhasen vajaatoiminta, laskimoveritulppa, vitiligo, Sjögrenin syndrooma, krooninen väsymysoireyhtymä ovat Raijin erikoisosaamisalueita.

 • Sisätautien ja työterveyshuollon erikoislääkäri, LT

  Mielenkiinnon kohteena Marja-Leena Sirviöllä on sisätauteihin liittyen suoliston hyvinvointi, verenpainetauti, aikuistyypin diabetes sekä kolesterolin ja painon hallinta. Hän pitää tärkeänä nähdä terveys kokonaisvaltaisesti. Parhaat tulokset saadaan rakentamalla terveyttä proaktiivisesti oirevaiheessa, jolloin saadaan muutos kohti pysyvää terveyttä.

 • Työterveyshuollon erikoislääkäri, LL

  Päivi Broas on kiinnostunut ravitsemuksen, elämäntapojen ja psyykkisen voinnin vaikutuksesta terveyteen. Hän uskoo, että ihmisessä on sairastuttuaan myös voimaa parantua. Sairauksia hoidettaessa pitäisi aina oireiden hoidon rinnalla miettiä niitä syitä, jotka ovat johtaneet sairastumiseen. Erityiskiinnostuksen kohteina hänellä on niveloireet, migreeni, suolisto, stressi ja työuupumus.

 • Erikoislääkäri, naistentaudit ja synnytykset. LL

  Gynekologin vastaanotolla hoidetaan kaikenikäisten naisten yleisgynekologisia sairauksia ja terveysongelmia.

 • Yleislääkäri, LL, LKT

  Lääketieteen ja kirurgian tri Pertti Lähteenmäki on kokenut lääkäri, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden osaaminen kroonisten sairauksien hoidosta. Lähteenmäen potilaita ovat monioireiset asiakkaat, joita hoitaessaan hän paneutuu laajasti sairauden ja oireiden taustalla oleviin syihin.

 • Anestesiaerikoislääkäri, LT

  Pirjo Lindfors on peruskoulutukseltaan anestesia- ja kipulääkäri ja myös mm. lääketieteelliseen ravitsemusterapiaan, stressiin, uupumukseen ja psykiatrisiin ongelmiin perehtynyt elintapalääkäri.

 • Yleislääkäri, LL

  Suonsivun työn painopiste Antioksidanttiklinikoilla on ravitsemushoidoissa, jotka sisältävät ravitsemustilan kartoituksen. Kun asiakkaiden ravitsemustila on analysoitu tarkasti laboratoriokokein, voidaan hoito suunnitella vastaamaan puutoksia korjaavaksi.

 • Yleislääkäri, LL, Laill. ravitsemusterapeutti

  Sandra Porthanin erityiskiinnostuksen kohteina ovat suoliston hoito, ravitsemukselliset asiat, naisen terveys ja hormonaalinen tasapaino. Sandra Porthan hoitaa kokonaisvaltaisella otteella.

 • yleislääketieteen erikoislääkäri, LL

  Sauli Siekkinen on yleislääketieteen erikoislääkäri. Hänen erikoisosaamisenaan on raudanpuutteen ja anemian oireiden selvitys ja hoito, fysiatriset vaivat kuten jänteiden ja kiinnittymiskohtien kiputilat (tendiniitit ja entesopatiat), fibromyalgia, niska-hartiaseudun vaivat ja alaselkäkivut, suoliston hoito ym.

 • Psykiatrian erikoislääkäri, LL

  Tiina Keldrimaa kiinnostavat erityisesti ihmisten mikroravintoaineiden puutokset ja niiden vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Oikea ruokavalio ja elintavat sekä mahdollisten puutosten korjaaminen ovat ensiaskelia kohti parempaa terveyttä. Varsinkin lääkehoidon aikana ravitsemuksesta huolehtiminen on tärkeää. Hippokrateen mukaan ”Ihminen on mitä hän syö” ja Tiina seuraa samanlaista ajatustapaa.

 • Työterveyshuollon erikoislääkäri, LL

  Lääkäri Tuula Virrankari hyödyntää tutkimustuloksia antioksidanttien ja ravintotekijöiden osuudesta elimistön kokonaisvaltaiseen terveyteen. Virrankarin vastaanotolla etsitään parhaat menetelmät parantaa ja ennaltaehkäistä mm. masennusta ja stressiä ravitsemushoidoilla lääkehoidon lisäksi.

 • Mikrobiologian erikoislääkäri, LKT, Dosentti

  Lääkäri Tamara Tuumisen erikoisosaamista on mm. ympäristösairaiden hoitaminen, joiden sairaus voi johtua muun muassa home- ja kosteusongelmista. Monien ympäristösairauksien sivuoireina ovat eriasteiset liitännäissairaudet kuten tulehdussairaudet.