fbpx

Hivenaineet 7

225,00 

Tutkimuspaketissa mitataan verestä 7 eri hivenainetta
Mineraalit ja hivenaineet ovat elimistölle välttämättömiä aineita. Mittaukset tehdään kokoverestä tai punasoluista ja niiden arvot poikkeavat seerumista tai plasmasta tehdyistä tutkimusarvoista.

SKU: Hivenaineet-7

Kuvaus

Hivenaineet ovat välttämättömiä elimistön normaalin toiminnan kannalta. Elimistö ei pysty valmistamaan niitä itse, joten ne on saatava ravinnosta tai lisäravinteena. Hivenaineiden puutteet voivat aiheuttaa vakaviakin sairauksia. Niiden tarve myös kasvaa esimerkiksi raskauden aikana tai stressistä ja sairauksista johtuen. 

Paketti sisältää seuraavat tutkimukset: kalium, magnesium, fosfori, sinkki, seleeni, mangaani ja kupari. Kokeet eivät vaadi paastoa. 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

 • Muistipaketti

  Muistipaketti sisältää seuraavat tutkimukset:

  fE-B1-vit (B1 vit. entsyymiaktiivisuus), fE-B2-vit (B2 vit. entsyymiaktiivisuus), fE-B6-vit (B6 vit. entsyymiaktiivisuus), S -B12-tc2 (B12- vitamiini, aktiivinen), fS-folaat (Folaatti), fS-Fe (Rauta)

  376,00 

 • Rautapaketti

  Raudan kokonaisvaltainen mittauspaketti. Raudanpuute aiheuttaa anemiaa ja vaikuttaa väsymykseen sekä suorituskyvyn alenemiseen.

  120,00 

 • Ferritiini

  Raudanpuutteen oireina voi olla väsymystä, kalpeutta, korvien huminaa, sydämen sykkeen nousua sekä aiempaa herkempää hengästymistä.

  42,00 

 • Ravitsemus, rasvahappo- ja aineenvaihduntapaketti

  Kokonaisvaltainen paketti elimistön tilanteen kartoittamiseksi
  Tämä on Antioksidanttiklinikoiden suosituin tutkimuspaketti. Paketissa mitataan laajasti kehon toimintaa, vitamiineja, hivenaineita ja rasvahappoja.

  1198,00 

Title

Go to Top