fbpx

Rautapaketti

120,00 

Raudan kokonaisvaltainen mittauspaketti. Raudanpuute aiheuttaa anemiaa ja vaikuttaa väsymykseen sekä suorituskyvyn alenemiseen.

SKU: Rautapaketti

Kuvaus

Raudan kokonaisvaltainen mittauspaketti. Pakettiin kuuluu rauta, ferritiini, transferriini ja transferriinisaturaatio. Raudanpuute aiheuttaa anemiaa ja vaikuttaa väsymykseen sekä suorituskyvyn alenemiseen. Rauta arvoihin vaikuttaa ravintomme sisältämän raudan imeytyminen, vain n. 5 % ravinnon raudasta imeytyy. Myös runsaat kuukautiset vaikuttavat rauta-arvoihin.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

 • Muistipaketti

  Muistipaketti sisältää seuraavat tutkimukset:

  fE-B1-vit (B1 vit. entsyymiaktiivisuus), fE-B2-vit (B2 vit. entsyymiaktiivisuus), fE-B6-vit (B6 vit. entsyymiaktiivisuus), S -B12-tc2 (B12- vitamiini, aktiivinen), fS-folaat (Folaatti), fS-Fe (Rauta)

  376,00 

 • Ferritiini

  Raudanpuutteen oireina voi olla väsymystä, kalpeutta, korvien huminaa, sydämen sykkeen nousua sekä aiempaa herkempää hengästymistä.

  42,00 

 • Hivenaineet 7

  Tutkimuspaketissa mitataan verestä 7 eri hivenainetta
  Mineraalit ja hivenaineet ovat elimistölle välttämättömiä aineita. Mittaukset tehdään kokoverestä tai punasoluista ja niiden arvot poikkeavat seerumista tai plasmasta tehdyistä tutkimusarvoista.

  225,00 

 • Ravitsemus, rasvahappo- ja aineenvaihduntapaketti

  Kokonaisvaltainen paketti elimistön tilanteen kartoittamiseksi
  Tämä on Antioksidanttiklinikoiden suosituin tutkimuspaketti. Paketissa mitataan laajasti kehon toimintaa, vitamiineja, hivenaineita ja rasvahappoja.

  1198,00 

Title

Go to Top